Menu Sluiten

Behangen

Strak en duurzaam behangen is een vak apart. Wij merken dat het in vele verbouwingen vaak een ondergeschoven kindje is, terwijl het juiste materiaal en goede afwerking erg bepalend kan zijn voor uw ruimte. Dat begrijpen we en daarom zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van vlies-, patroon-, glasvezel- of renovliesbehang. En hoewel er grote verschillende zitten in de verschillende behangsoorten hebben ze één ding gemeen: de afwerking is cruciaal.

Renovliesbehang
Renovliesbehang, ook wel glasvezelbehang brengen we aan voor het verbeteren van de staat van onderhoud van uw muren. Het is bij uitstek geschikt voor nieuwbouwhuizen en staat bekend als een prima alternatief voor stucwerk of spachtelputz. Renovliesbehang zorgt voor een strakke, gladde afwerking van uw wand die direct over te schilderen is. Wij gebruiken alleen topkwaliteit renovliesbehang, voorzien van de juiste dikte, zodat het behang bij ons ook daadwerkelijk dezelfde uitstraling en functionaliteit heeft als stucwerk. Naadloos, glad en duurzaam. Ideaal voor iedereen die een alternatief zoekt voor het vaak duurdere stucwerk.

Patroonbehang
Met patroonbehang kunt u de mooiste prints en creaties in uw huis halen. Maar dan moet het wel strak en duurzaam worden aangebracht. En dat is nu precies waar het vaak mis gaat. Daarom adviseren wij altijd om een vakman in te huren. Dit ziet u namelijk altijd terug in de kwaliteit. Bij Druijf Schilderwerken zijn we gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van patroonbehang. Ons inhuren bespaart u hoogstwaarschijnlijk de nodige frustratie. En dat is ook wat waard.

Wij denken graag met u mee

Vul het formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.