Menu Sluiten

Kwaliteit, service & aandacht zoals u het wenst

Wij zijn een professioneel schildersbedrijf gevestigd in Anna Paulowna. Al sinds 2004 gaan wij verder in onze dienstverlening en service dan de meeste schildersbedrijven.

We leveren namelijk niet alleen professionele, duurzame kwaliteit, maar bekijken samen met u hoe we uw de binnen- en buitenzijde van uw huis of pand het beste kunnen behandelen. Hierbij nemen we ook de staat van bijvoorbeeld uw wanden, plafonds en houtwerk mee. Dit doen we omdat we altijd gaan voor efficiëntie, een duurzaam resultaat en een 100% tevreden klant. Geen focus op snelheid. Wel op kwaliteit, service en
aandacht voor u als klant en uw huis of pand.

Wat u van ons kunt verwachten

Onze schilders zijn gewend om bij onze klanten over de vloer te komen. Dit klinkt
misschien logisch, maar dit is het niet altijd. Wij snappen dat we zorgvuldig moeten
omgaan met het bezit van onze klanten. Daarom zijn wij rustige, beleefde vakmannen die altijd servicegericht te werk gaan.

Wij richten ons op particulieren en bedrijven in heel Nederland en bieden naast vakkundig schilderwerk ook aanvullende diensten aan als behangen en glas zetten. Hiernaast werken we nauw samen met professionele aannemers en timmerlieden die dezelfde kwaliteit, service en aandacht leveren als wij. Zo houdt u één aanspreekpunt binnen een veelzijdige klus en krijgt u altijd de scherpste prijs.

De diensten die wij aanbieden

Wij denken graag met u mee

Vul het formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek

Recente projecten

Locatie Binnenhof

Kaaswinkel Kaas!

Oterleek