Menu Sluiten

Recente projecten

Locatie Binnenhof

Met oog voor detail en duurzaamheid hebben we de kozijnen, deur en raamdeuren behandeld en geschilderd van dit prachtige huis.

Kaaswinkel Kaas!

Voor deze nieuwe kaaswinkel hebben we het plafond Airless gespoten met een speciale matte verf voor een super strak en egaal resultaat.

Oterleek

Het houtwerk van dit woonhuis in Oterleek is volledig onder handen genomen. Van voorbehandeling van het hout tot super strak aanbrengen van de tweekleurige buitenverf.

Spuitklus Heerhugowaard

Voor dit grote woonhuis in Heerhugowaard was het spuitwerk op het hoge plafond een mooie uitdaging. Resultaat: een super strakke afwerking van de wanden en plafond.

Duizend Eilanden Rijk

In een woonhuis in het Duizend Eilanden Rijk hebben we zowel de muren als het houten hekwerk met veel precisie geschilderd.

Keuken Heerhugowaard

Deze keuken is volledig opnieuw door ons geschilderd. Het heeft de keuken een frisse, nieuwe uitstraling gegeven die weer jaren mee gaat.

Spaansen Bloemen Oudkarspel

Renovatie van houtwerk is onze specialiteit. Bij dit pand hebben we zowel de kozijnen als al het andere houtwerk aan de buitenzijde volledig behandeld en geschilderd.