Menu Sluiten

Buitenschilderwerk

U heeft het wellicht al een keer gelezen op onze website. De term duurzaam. Deze term is zeker van toepassing op het gebied van buitenschilderwerk. Het weer heeft namelijk een grote impact op het hout- en schilderwerk. Daarom is kwalitatief onderhoud en duurzame bescherming van het houtwerk essentieel. De kwaliteit van het buitenschilderwerk ziet u namelijk vaak pas na een paar jaar.

Bij ons draait het dus om kwaliteit en duurzaamheid. Dit is ook de reden dat wij voor aanvang van de klus altijd eerst de staat van het houtwerk controleren. Pas als houtrot geen factor meer is, beginnen wij met het schilderwerk. En dit doen wij alleen met de beste verfsystemen. Dit is zeker bij het buitenschilderwerk cruciaal. Hierdoor zorgen we ervoor dat de buitenkant van uw pand er na vele jaren er nog steeds perfect bij staat.

Monumentale panden
Bij Druijf Schilderwerken hebben we in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met het restaureren van oude en zelfs monumentale panden. Door deze jarenlange ervaring hebben we een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk van specialistische partners opgebouwd. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor het opknappen van uw oude of monumentale pand.

Wij denken graag met u mee

Vul het formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.