Menu Sluiten

Spuiten: Airless & Aircoat

Bent u op zoek naar een super strakke en fijne afwerking van uw wand of plafond? Dan is het spuiten bij Druijf Schilderwerken een hele goede optie. Airless en Aircoat spuiten heeft namelijk vele voordelen die u absoluut terugziet in de afwerking. En dit gaat niet alleen over het feit dat het werk sneller gedaan is in vergelijking met het traditionele schilderwerk.

Airless spuiten
Ook in het Airless spuitwerk leveren wij de kwaliteit waar u gelukkig van wordt. Zo werken wij alleen met schrobklasse 1 verfsystemen, wat u absoluut terugziet in het resultaat. Duurzaam, kwalitatief en met finesse aangebracht. Met het Airless spuitwerk zorgen we voor een volledig egale structuur op uw wand of plafond. Dit heeft als gevolg dat de afwerking er strakker en fijner uitziet in vergelijking met traditioneel sauswerk. Ook zorgt het voor een laagdikte die tweemaal de dikte heeft ten opzichte van een kwast of roller. Plafonds behandelen we bij Druijf Schilderwerken met een extra matte verf die speciaal voor plafonds is ontworpen. Kortom, Airless spuiten is snel, financieel aantrekkelijk en geeft uw ruimte een strak uiterlijk.

Aircoat spuiten
Speciaal voor het behandelen van houtwerk kunt u bij ons ook terecht voor Aircoat spuiten. Door onze expertise in spuitwerk kunnen wij ook deuren, kozijnen, raamluiken, meubels en zelfs keukendeuren en -kastjes snel en secuur van een super strakke verflaag voorzien. Dit kan op locatie, maar ook in onze werkplaats. Ons Aircoat spuitwerk is niet alleen snel, maar zorgt ook voor een dikkere verflaag, extra duurzaamheid en heeft een strakke, egale uitstraling.

Op basis van het type ondergrond adviseren wij u de juiste afwerking en verf. Wij gebruiken bij Aircoat spuiten bijvoorbeeld kras- en slijtvaste, vet resistente lak op ondergronden waar veel handen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deuren en kozijnen. Voor iedere plek in uw huis hebben wij de juiste verf.

Wij denken graag met u mee

Vul het formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.